Trajecten & Tarieven

 

Op eigen kracht verder

Met een kortdurend traject kan ik je helpen weer zicht te krijgen waar je bent en wat er nodig is om na het op adem komen weer verder te gaan, je helpen te toetsen of jouw doelen ook echt bij jou passen en niet aan vernieuwing toe zijn, helpen wat jou helpt bij het bereiken van jouw doel.. Of dit genoeg is zal gaandeweg blijken, maar het traject is gericht op ‘op eigen kracht verder’.

Traject van drie gesprekken

Inzicht in jouw handelen

Bij een traject van 5 gesprekken zul je merken dat je meer en meer inzicht verwerft over je onderliggende patronen en jouw struikelblokken, je kunt jezelf meer bekwamen in effectief je doel bereiken, doordat je meer inzicht krijgt in jouw handelen.

Traject van vijf gesprekken

Leren regisseren

Met iets meer tijd kunnen we een route gaan die jou ook laat voelen wat jouw levensvragen zijn die jou op deze weg hebben gebracht. Niet speciaal achterom kijken maar wel dieper naar binnen, je lichaam zal hier ook een meer leidende functie gaan vormen en jou tot kompas gaan dienen.

Traject van zeven gesprekken

Tarieven

Het eerste ontmoeting per telefoon of bij mij thuis is een  wederzijdse kennismaking, vrijblijvend en gratis.

Daarna kijken we of een traject iets voor je is, waarin je echt leert werken met dit model . Of dat je liever af en toe eens komt als t even nodig is.  Neem contact met mij op om een gesprek in te plannen.

 

Kennismaking 45 minuten gratis
los consult €55,-
3 keer* €165,-
5 keer* €275,-
7 keer* €385,-

 

*Exclusief BTW.

*Elk los consult duurt 60 minuten. .