Trajecten

 

Kennismaking is gratis, 45 minuten

Tijdens een eerste kennismaking laat ik je aan de hand van een vraag waar je mee zit ervaren wat dit model inhoudt. Dit kan live, of via zoom.

Inzicht in jouw handelen

Bij een traject van ongeveer 5 gesprekken zul je merken dat je meer en meer inzicht verwerft over je onderliggende patronen en jouw struikelblokken. Je krijgt echt zicht op (bijvoorbeeld) wat er nodig is om jouw doel effectief te bereiken, of juist meer rust te ervaren. Je leert schakelen tussen de regisseur (jouw ik) en de innelijke familieleden en welke familieleden goed samen werken en spelen. Je leert voelen wat het goede huwelijk van jouw innerlijke man en vrouw kunnen betekenen en hoe de kinderen daarin gedijen. Dit laatste ervaar je dan als ontspanning en meer levensplezier.

Traject van vijf gesprekken

Biografische aspecten, de toekomst, keuzes.

Met iets meer tijd kunnen we een route gaan die jou ook laat voelen wat jouw levensvragen zijn die jou op deze weg hebben gebracht. Door te kijken naar jouw familie van herkomst waar je vaak nog bepaald gedrag, of het nu wel of niet goed werkt, uit geleerd hebt, kijken we dieper naar binnen. De vraag wat de echte betekenis voor jou is van het (of dit) leven kan aan bod komen.  Je lichaam zal hier ook meer leidend zijn en jou tot kompas gaan dienen. Zo onstaat er een ruimte in jezelf die je ervaart als bewustzijn over wie je bent en hoe dat tot waarde is in jouw leven, of meer mag worden. Ook komt er zicht op mogelijke haperingen in de biografie en wat jou kan helpen in het nu.

Traject van zeven gesprekken

Tijdens een eerste gratis kennismaking informeer ik je graag over mijn werkwijze en tarieven. Ik  ben graag gedurende een periode standby (bellen, appen en mailen, huiswerk) om dingen die de tijd nodig hebben te kunnen laten landen of te helpen in te voegen in jouw leven.